
ما برای شروع آموزش سئو داخلی باید در تعریف محصولات و مقالات خود نکاتی را رعایت کنیم تا از نظر الگوریتم های گوگل وب سایت ما یک سایت معتبر شناخته شود لزا گوگل در رتبه بندی های نتایج سرچ رتبه بهتر و بالاتری به وب سایت ما اختصاص میدهد. از طرفی وقتی وب سایت ما یک سایت معتبر و دارای زیرساخت سئو باشد خزنده های گوگل خیلی زود به سایت ما سر میزنند تا مطالب جدید ما رو سریع تر از بقیه وب سایت ها ایندکس کنند.
برای بهبود سئو به طور کلی دو مفهوم وجود دارد:
اول سئو داخلی و دوم سئو خارجی ما در این فایل به بررسی تکنیکهای سئو داخلی میپردازیم.
آموزش سئو داخلی شامل مجموعه ای کارهایی است که ما در داخل سایت خود انجام میدهیم. در ادامه نکاتی ذکر شده که با رعایت آن ها میتوان یک وب سایت با سئو داخلی مناسب داشت.
انتخاب کلمه کلیدی مناسب برای محصول یا مقاله
اولین گام انتخاب کلمه کلیدی برای محصول است. کلمه کلیدی منظور آن عبارتی است که کاربر سرچ میکند و ما قصد داریم که بعد از سرچ کاربر به وب سایت ما برسد. برای مثال “دانلود وکتور صورت با ریش”. انتخاب کلمه کلیدی مناسب مهم ترین بخش سئو داخلی است و باید به نوعی انتخاب شود که کاربران بیشتری این کلمه را سرچ میکنند. برای انتخاب کلمه کلیدی تنها کافیست عبارت مورد نظر را در فیلد مربوط به کلمه کلیدی در بخش تنظیمات افزونه سئو وردپرس که در پایین هر صفحه محصول وجود دارد وارد کنید.
نوشتن توضیحات متا و نامک
گام بعدی در آموزش سئو داخلی نوشتن توضیحات متا برای محصول است. بازدن دکمه ویرایش اسنیپت بخش توضیحات متا باز میشود. در این قسمت باید توضیحات مختصری در مورد محصول خود نوشته به صورتی که یک الی دو بار کلمه کلیدی عینن در متن توضیحات متا نمایان شود. توضیحات متا همان متنی است که در صفحه جستجوی گوگل نمایش داده میشود. توجه کنید که طول توضیحات متا توسط نوار رنگی زیر آن اندازه گیری شده و بهترین حالت حالتی است که به رنگ سبز باشد. فیلد بعدی فیلد نامک است که نامک همان کلمه کلیدی به زبان انگلیسی است. نامک همان لینکی است که برای صفحه شما ساخته میشود. تاکید شده که لینک حتما انگلیسی باشد و کلمه ی فارسی در لینک نباید ظاهر شود.
اهمیت نوشتن محتوایی مناسب در آموزش سئو داخلی
مهم ترین موضوع در آموزش سئو داخلی نوشتن محتوایی مناسب است. مناسب ترین طول برای محتوای شما ۳۰۰ کلمه است پس تلاش کنید تا متنی بزرگ نزدیک به این مقدار بنویسید. هر چه توضیحات شما به این مقدار نزدیک تر باشد بهتر است. در متن شما باید به مقدار لازم کلمه کلیدی شما تکرار شود. در توضیحات افزونه سئو وردپرس چگالی کلمه کلیدی را بررسی میکند و به شما میگوید که کم یا زیاد یا مناسب است. دقت شود استفاده زیاد کلمه کلیدی در متن نیز تاثیر منفی دارد.
نکته بعدی در نوشتن توضیحات استفاده از تگ h است. سعی کنید متن شما یک عنوان H2 و یک عنوان H3 داشته باشد.
و آخرین نکته این که در متن کلمات کلیدی خود را بولد کنید و به صفحه ای که این کلمه کلیدی استفاده شده لینک بدهید. هر چه متن شما طولانی تر باشد اجازه ساخت لینک داخلی بیشتر شده و حتی میتوانید به کلمات کلیدی دیگر صفحات نیز لینک بدهید.
برای مثال اگر در صفحه محصول وکتور صورت با ریش کلمه آقای وکتور بود میتوانید به صفحه اصلی سایت خود لینک دهید. البته توجه کنید که ساخت لینک داخلی بیش از حد تاثیر منفی دارد. در قسمت توضیحات افزونه سئو به شما هشدار میدهد که تعداد لینکهای داخلی شما مجاز است یا خیر.
پس در متن هر جا به کلمه کلیدی برخورد کردین تا جایی که مجاز هستید به همان صفحه ای که آن کلمه کلیدی در آن تعریف شده لینک دهید.
نوشتن عنوان
بهترین حالت برای عنوان ظاهر شدن کلمه کلیدی در ابتدای عنوان است.
در بخش توضیحات افزونه سئو که در پایین صفحه است، پیشنهاداتی برای طول عنوان نمایش داده میشود که در صورتی که این پیشنهادات رعایت شود بهتر است.
قرار دادن تصویر در صفحه
نکته اول: نام تصویر بهتر است انگلیسی همان کلمه کلیدی باشد ( همان نامک). یعنی نام تصویر قبل از بارگزاری روی سایت باید اصلاح شود و کلمه کلیدی به زبان انگلیسی شود.
نکته دوم: متن جایگزین تصویر نیز باید همان کلمه کلیدی به فارسی باشد.
نکته سوم: اگر تصویر دیگری در صفحه دارید باید نام و متن جایگزین متفاوت با تصویر اصلی شما باشد. به طور کلی در یک صفحه دو عکس نباید اسم و متن جایگزین یکسانی داشته باشد.
انتخاب برچسب و دسته بندی
انتخاب برچسب و دسته بندی برای مقاله و محصولات یک امر مهم و ضروری است. با توجه به زمینه فعالیت خود محصولات و مقالات خود را دسته بندی کنید.
توجه داشته باشید که نوشتن برچسب های زیاد برای یک مقاله یا محصول تاثثیر منفی دارد.
توجه به هشدارهای افزونه سئو
علاوه بر نکات ذکر شده گاهی خود افزونه سئو وردپرس هشدار هایی به شما نمایش میدهد که توجه به آن ها خالی از لطف نیست. قطعا رعایت تمام این نکات در صفحه گاهی سخت و غیر ممکن است پس زیاد نگران نباشید و رعایت این نکات تا حدی لازم است که رنگ چراغ سئو شما سبز شود.
سخن آخر
در صورتی که شما برای تمام صفحات و محصولات خود نکات فوق را رعایت کنید زیرساخت سئو داخلی شما قوی شده البته توجه کنید که فقط نیمی از راه سئو داخلی است و نیمه دیگر سئو خارجی است پس نکات را رعایت کنید و اگر در کوتاه مدت نتیجه چشمگیری مشاهده نشد دلسرد نشوید و به گوگل زمان بدهید تا به ارزش کار و وب سایت شما پی ببرد. در مقاله بعدی آموزش سئو خارجی منتشر خواهد شد.